MÅ HA, OM VINTEREN

Vinteren i Bergen i år er virkelig kald og forferdelig. Det er iskaldt ute, kjempe skiftende vær og forferdelig mørkt. Om morgenen når vi står opp må jeg ut å starte bilen i god tid slik at vi ikke skal bli pinnestiv i det vi setter oss inn. Thea har selvfølgelig godt med klær på seg, men kaldt er det uansett. 

Dessuten, bruker vi en hel del ull. Det går mest i janus og reflex hjemme hos oss, noe vi er veldig fornøyd med. Ull er gull. >Voksi< har jo også ull, men dette har jeg ikke prøvd selv. Prisen er jo litt stiv, men du får det du betaler for. 

Vognposen er jo gullverdt til disse kalde dager. Når vinteren er så kald som den er, er det veldig viktig med god og varm vognpose. Noe vi har! >Voksi city< er tidenes beste vognpose spør du meg, og jeg har prøvd endel for å si det sånn! Den er varm, deilig stoff, stor (men samtidig liten, og får helt fint plass i min emma ljunga scooter), og kjempe fin! Vi har den i fargen brown, noe som passet helt perfekt i min brune vogn! Jeg ble helt forelsket i det den kom i posten. Noe så deilig og mykt trodde jeg ikke var mulig å få. Thea fikk kose med den på gulvet før vi tok den i bruk ute, og tro det eller ei; voffsen fant seg godt til rette og elsket den også! 
2 kommentarer

Me and My Beloved Ones!!!

08.02.2013 kl.10:32

Ta en kikk på My Beloved Ones, noe helt spesielt til din lille <3

Lik og del gjerne :)

http://www.facebook.com/pages/My-Beloved-Ones/390437914317397
Vi burker også bare ull om vinteren:)

VI skal kjøpe denne voksiposen til tirsdag og jeg gleeder meg:)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits