UFRIVILLIG PAUSE

Woopsi, det ble vist en veldig uplanlagt og ufrivillig blogg pause. Etter skoledagen forje uke var jeg helt utslitt og ufattelig dårlig. Formen er fremdeles på bunn, men jeg klarte å "kjempe" meg gjennom 6 timer på skolebenken igår.
Idag skal jeg til doktor dyregod igjen så får vi se om han har noe lurt å fortelle :-) Jeg er nemlig ufattelig sliten nå, kjempe lei og redd. Det kan umulig være normalt at en ellers frisk jente på 18 år skal gå rundt med så intense smerter og leve på sterke smertestillende!

Vi har brukt dagene til kos, avslapping og rydding når formen er noen lunde ok. "Heldigvis" er formen værst om kvelden (etter 20.00 ca) og utover natten, noe som gjør at jeg fungerer greit når Thea trenger meg, og jeg klarer å gjøre alt med hun selv :-)

Nå avslutter jeg her. Ville bare titte innom å fortelle at jeg hadde det greit, og at jeg skal bli flinkere med bloggingen! På torsdag får vi besøk av min gamle bestevennine, noe vi gleder oss veldig til ?

Hvilke planer har dere for uken? :-)

2 kommentarer

oliviabriannne

05.02.2013 kl.09:22

Kjempe fin blogg plisssss les min blogg da leser jeg din!!!!!!!!!!!!!!

tantiss

13.02.2013 kl.11:43

Stå på Cecc, du er kjempeflink:-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits