BARE ETT LITE TIPS....

Idag har jeg vært på skolen for første gang på veldig veldig mange uker. Heldigvis var det bare 2 timer så det gikk veldig greit. Imorgen er det 6 timer, men jeg gleder meg allerede! Å sitte hjemme dag ut og dag inn er ikke bare kjekt, så å komme seg på skolen igjen er BRA!
Formen akuratt nå er helt på bunn, men håper den er bedre senere/imorgen slik at jeg kommer meg på skolen.

Etter skolen kjørte jeg rett innom øyrane torg siden jeg måtte vente på å hente theusen, der fant jeg ett kjempe kupp! Nydelig "fat" til å ha pynt, kaffemaskin og alt du vil ha på til den lille sum; 99,- på Nille! De har jo så ufattelig masse fint, og ikke minst billig.

Nå slapper vi bare av i sofaen, Thea er stuptrøtt og klar for sengen ganske snart. Da skal jeg kose meg med hotel Cæsar, nattpatruljen og unge mødre på tv :-)

Én kommentar

19 år og mamma til 2 Prinser

30.01.2013 kl.18:22

Har de bordbrikkene som hører til :D har en annen slik en elsker dem :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits