IKKE BARE EN, MEN TRE

..Som jeg nevnte tidligere har jeg fått 3 flotte pakker i det siste. Mest barnemat og en ting til meg selv, men slik er det jo alltid; Theusen får mest, mens mammaen får litt. Er vi på shopping er det Thea som ender opp med mest. Elsker å kjøpe nye ting til hun, uansett om det er klær eller leker. Uansett; Første pakke er 20 frukt smoothier fra Nestle, disse ''buzzet'' vi. Jeg er nemlig medlem på >buzzador< hvor du kan være ''prøvekanin'' på diverse produkter som passer deg, og dette helt gratis! Det eneste du må gjøre er å bli medlem, bygge poeng så motar du gratis pakke. Kjempe lurt, og vi får jo testet så masse bra :-) Thea elsker disse fra Nestle, og spiser en slik omtrent hver dag. Kjempe enkelt å bare ha med i stellevesken feks. 

Neste pakke var fra perfect home. De har så sinnsykt mye fint, og jeg kunne egentlig bare kjøpt hele katalogen! I og med at jeg snart har bursdag kjøper jeg ikke alt for masse, og ønsker meg heller ting til bursdagen. Denne vasen bare måtte jeg ha. Så enkel, men samtidig så fin! Nå mangler bare blomsten så er den perfekt :-)

Siste pakke er fra >hipp<. Her var vi også ''prøvekaniner'' og det meste falt i smak. Smoothie er Thea veldig glad i, og det går ned på høykant! Kjekt/risflak er hun også veldig glad i og storkoser seg med det når hun får det. Kornblanding der imot, det falt ikke helt i smak her i hus. Prøvde å blande med youghurt, men hun var ikke spesielt glad i det. Det gikk ned, men hun hadde nok spist mer om det ikke var korn i, tror egentlig bare det er en vanesak så vi må bare prøve litt og litt innimellom. 

Nå sitter jeg i sofaen å slapper helt av etter en lang og deilig dusj. Imorgen står skole og barnehage for tur og jeg gleder meg faktisk! Det blir godt å komme igang med hverdagen igjen, tro det eller ei! Nå avslutter jeg her, så skrives vi imorgen :-)

3 kommentarer

nyland92

27.01.2013 kl.20:45

Hvor får du taki dette?:)

Rebeca

27.01.2013 kl.20:59

Digger Bloggen din

Cecilie Kvant

30.01.2013 kl.11:08

nyland92: Lag deg en bruker på buzzador, skriv hva du vil teste ut så blir du plukket ut til kampanjer etterhvert :-) Skriv gjerne at du fikk tipset fra ''milfcecilie'' :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits