SUPER KOSELIG

Da går denne helgen mot slutten og vi nyter dagen hos mine foreldre. Igår var jeg, Thea og pappaen på lekeland sammen med andre barn, mammaer og pappaer! Alle tre storkoste seg, og Thea var helt i hundre. Etter lekeland dro vi til mine foreldre å spiste mat før vi la Thea og dro ut til noen venner på spillkveld. Alt i alt en kjempe perfekt dag, selvom det ble sent igår og jeg føler meg litt som en zoombiemamma :-)

Etter lekeland tok vi oss en tur på lagunen storsenter, kjempe stort senter med så masse praktisk! Tipper jeg kunne gått rundt der i evigheter og kommet hjem med masse vi egentlig trenger, og masse vi overhodet ikke trenger. Uansett; Thea fikk seg ny lue og nye labber fra janus, noe hun trengte!

2 kommentarer

Alexandra

27.01.2013 kl.16:10

utrolig fin blogg,fine bilder og en kjempe fin header!

ha en super dag videre :D

klem-myownfashion

hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake :)

Emilie

27.01.2013 kl.16:12

ha en fin søndag!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits