HATER Å HA BARNEFRI

Hei og hopp! Idag er det lørdag, og en dag nærmere mandag. Denne helgen har jeg egentlig barnefri, noe jeg for så vidt hater. Men vi skal på lekeland alle sammen om litt. Heldigvis pleier jeg aldri å være borte fra hun hele helgen når det er pappahelg, men det har skjedd.
Ellers prøver jeg jo å "nyte" fridagene så godt som. Igår dro jeg med meg bursdagsjenten Tonje på Dolly for å feire dagen litt. Der ble også noen andre venniner av hun med for å overraske hun.

Jeg skulle jo egentlig viser dere noen pakker igår, men siden ene lå i bilen som pappa lånte ble ikke det til! Skal prøve å huske det til ikveld :-)

Nå må jeg hoppe opp av sengen, sminke meg smått og gjøre meg klar til å dra på lekeland! Ha en fin lørdag :-)

Én kommentar

Marthe

26.01.2013 kl.10:33

Digger Bloggen din

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits