THEA'S FØRSTE MØTE

... Med hest! Hun har tidligere sett hester i barnehagen, men aldri på så nært hold som idag.
Etter middagen bestemte jeg meg for at meg og Thea skulle ta oss en tur på travparken for å se på løp med Marita.
Alle som kjenner meg vet at jeg har hatt 2 (delvis 3) hester opp igjennom, og at hest var min store lidenskap for noen år siden!
Når jeg ser hestene tippe forbi kjenner jeg utrolig på savnet etter å ri, styre på i stallen og konkurrere. Nå er jeg blitt så pysete at det er såvidt jeg tørde å klappe de.
Theusen storkoste seg iallefall og ville bare se mer og mer når hestene var løpt forbi, hun klappet og fulgte godt med. :-)

2 kommentarer

Sigrid

24.01.2013 kl.21:09

Digger Bloggen din

19 år og mamma til 2 Prinser

24.01.2013 kl.23:08

Kjekt for henne :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits