JEG ER TILBAKE FOR GODT

.. Håper jeg iallefall. I dag ble jeg utskrevet fra sykehuset etter 3 uker som innlagt, heldigvis med åpen retur i og med at jeg fremdeles er under utredning. Formen er veldig svingene, og ikke bedre enn når jeg ble lagt inn. Haukeland og Haraldsplass har undersøkt alt de kan (bortsett fra en ting som jeg venter på, men kan ta noen uker) så det var ikke mer de kunne gjøre. Jeg har fått med smertestillende og på mandag begynner den virkelige hverdagen igjen. Da er det tilbake på skolebenken, og sunn mat. Disse tre ukene på sykehus er det ingen hemmelighet at det har blitt store doser usunn mat, godteri og det som ellers falt meg inn. Men til min store overraskelse har jeg gått ned 2 kilo til tross for dritt mat, det har nok noe med at matlysten ikke er helt på topp, og formen er dårlig. Jeg sover når jeg kan (på dagtid når Thea er i barnehagen eller jeg er på sykehuset) og på kvelden når hun er lagt. 

Heldigvis holder smertestillende ting litt i sjakk slik at jeg kan fungere som mamma når det trengs. Thea har vært endel hjemme denne uken (mandag, tirsdag og idag), men det var bare godt for oss begge. Mandag og tirsdag var jeg hjemme og bare koste med masse med hun, men idag var hun hjemme med pappaen sin siden hun sov hos han. Imorgen skal vi egentlig på Dolly Dimples å feire en vennine som fyller 19-år, men det er pappaen sin helg så godt mulig det bare blir meg. Koselig blir det uansett, og jeg har ikke sett hun siden i sommer! 

Nå skal jeg straks avgårde for å hente gullet før det blir middag hos mine foreldre så får vi se om vi blir her til imorgen eller ikke. Igår fikk jeg hentet en pakke jeg har ventet på enstund, og det er enda to pakker som venter på meg i posten! Lover å vise dere det når jeg har tid og internett. Kan røpe så mye som at 2 av pakkene er til Thea, mens en er til hjemmet. 

2 kommentarer

Marie

24.01.2013 kl.14:48

Digger Bloggen din

19 år og mamma til 2 Prinser

24.01.2013 kl.17:16

godt å ha deg tilbake :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits