SYKEHUS & OPERASJON

Hei, og god søndag!
Får endel kommentarer om at jeg må blogge mer, og oftere. Den siste uken har blitt tilbragt på sykehus med helt intense magesmerter. Natt til tirsdag lå jeg på operasjonsbordet for en kikkhullsoperasjon, noe som resulterte i en enda dårligere Cecilie.

Heldigvis får jeg smertestillende som demper smertene litt og de kreftene jeg har blir brukt på min aller vakreste Thea Celin!

Akuratt nå er jeg hjemme på permisjon, så igår fikk jeg brukt dagen med Thea (og Tony) og fikk lagt hun før jeg dro til mine foreldre. Nå sitter jeg å ser på tv mens jeg venter på at Thea skal komme "hjem" (til mine foreldre) siden det har vært pappahelg denne helgen :-)
Imorgen er det opp igjen på Haukeland, og det er nok endel undersøkelser som står for tur denne uken så håper jeg på utskrivelse iløpet av uken.
Ellers er det ikke alt for lenge til bursdagen min og jeg holder på med dyr, lang ønskeliste! Kanskje jeg deler den med bloggen når jeg er ferdig?! ;-)

4 kommentarer

maiken

13.01.2013 kl.15:00

Lykke til håper alt går bra:)

13.01.2013 kl.19:27

Fant de ikke noe på kikkhulsoorasjonen?:(

Jeg er operert (da jeg ar 12) for tumor på eggstokken gjennom kikkhulsoorasjon.

Håper de finne ut noe!:)

God bedring.

Cecilie Kvant

13.01.2013 kl.20:02

Anonym: Nei, det gjorde de ikke :-(

17 år og alenemamma

13.01.2013 kl.22:55

Håper alt går bra med deg, og at du blir fort bra igjen! Tenker på deg, trist og lese at du havnet på sykehus :/ Lykke til!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits