DET LILLE EKSTRA

Jenterommet er så og si ferdig, og jeg kan si meg godt fornøyd! Vi ville få det skikkelig jentete, og hello kitty er en stor favoritt her i hus. Det eneste som mangler nå er en fin hylle til å ha dåpstingene på, så er rommet komplett. 

For noen dager siden fikk jeg veggord i posten, og det gjorde jammen susen på prinsessen sitt rom! Det var liksom det lille ekstra som manglet. Kjempe fornøyd med leveringen, og servicen. Har tidligere kjøpt noen veggord som var helt umulig å henge opp, disse derimot; kjempe enkel, og det gikk raskt! 

I tillegg er det nok de billigste veggordene jeg har kommet over. Veggord er som oftest veldig dyrt, men på siden jeg bestilte var de kjempe billig. Var litt usikker på kvaliteten siden de var så mye billigere enn andre, men den gang ei; virker som kjempe god kvalitet. 

Veggordene er >herfra<, og innlegget er skrevet i samarbeid med dem, men fult og helt mine egne meninger. 

Hva syntes dere om veggord? Har dere veggord? :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits