1-ÅRS KONTROLL > BI-LYD

Roen har senket seg hos oss på Hilland og jeg har endelig kunne legge meg. Idag stod 1-årskontroll og prøve på skolen for tur, noe som begge deler gikk overraskende fint!
Jeg var litt redd for at Thea ikke fikk i seg nok mat siden hun ikke er særlig glad i verken skive eller middag, men der tok jeg sannelig feil; lille store prinsessen har tatt ett "hopp" på kurven sin og legger på seg greit og vel så det. Høyde og hodeomkretsen var heller ikke noe å klage på, og hun vokser som hun skal på alle måter.

Vaksiner gikk så som så, ingen liker å bli stukket; men med litt kos etterpå gikk det greit og vi spaserte inn til legen for en grundig sjekk der også. Til min store fortvilelse hørte legen bi-lyd på hjertet til min lille skatt, noe som gjorde meg både redd og deprimert. Heldigvis er vi henvist til hjertespesialist og skal få det grundig sjekket, forhåpentligvis er det ingenting alvorlig!

Etter å ha ventet på helsestasjonen en stund vendte vi nesa mot barnehagen, det var første dag siden en stund før jul og jeg var skeptisk til hvordan hun ville ta det; flinke prinsessen vandret inn i barnehagen og vinket fint hade til mammaen og pappaen sin.

Prøvene på skolen gikk noen lunde greit tror jeg så jeg dro på middag til mamma med god samvittighet. I det vi kom hjem sovnet Thea litt siden hun var helt utslitt, i det hun våknet fikk hun tomatsuppe med masse makaroni til kvelds og var strålende fornøyd med det!
Nå runder jeg av her, så får vi heller blogges imorgen. Da skal jeg lage hjemmelagde hamburgere med hjemmelagde hamburgerbrød til middag :-) Husmor delux!

6 kommentarer

CassandraCharlene

04.01.2013 kl.10:19

Oi, håper det ikke er noe alvorlig de finner hos hjertespesialist... Skummelt.

Lykke til!

Stine

05.01.2013 kl.14:21

Gøy at du begynner å blogge litt igjen! :) Er innom hver dag, og skal prøve å bli flinkere å kommentere ;)

Håper det ikke er noe alvorlig med Thea!

G

06.01.2013 kl.11:36

Hvorfor blogger du her og ikke på den nye? Domenet på denne bloggen er veldig fjortisaktig, må jeg si, noe som trekker ned seriøsiteten. Hadde gitt bedre inntrykk å blogge fra den andre adressen din.

Cecilie Kvant

06.01.2013 kl.18:56

G: Fordi at jeg har glemt mailen og passordet på den andre bloggen. Heldigvis så er dette min blogg, så om du syntes den er useriøs så trenger du ikke å besøke den :-)

g

09.01.2013 kl.12:20

Hehe, det første du bør lære deg om du skal ha en blogg, er å kunne ta til deg enkel velment kritikk uten slike fraser. Skinner tydelig igjennom at du irriteres, og det er ikke noe godt tegn. Kanskje besvare slikt mer voksent neste gang? :-)

Cecilie Kvant

13.01.2013 kl.19:12

g: Irriteres av så og si anonyme kommentarer. :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits