EN ''LITEN'' OPPDATERING

Hei, og god kveld/natt mine kjære lesere. Syntes det er kjempe kjekt å se på statistikken at det er lesere innom her hver dag selvom jeg ikke har blogget på veldig lenge. Julekalenderen gikk ikke bra i det hele tatt, men nå har jeg prøvd det også. Få tall som meldte seg på, og dem som meldte seg på la ikke igjen navn eller epost. Julen og desember måned har gått i ett. Jeg er jo fulltidsmamma og student så dagene går fort. Jeg har vært mye syk, uten at noen har funnet ut hvorfor, jeg er fremdeles til utredning og dette skal de til bunns i! Noe herjer rundt i kroppen min, og blodprøvene er fine og dårlige om en annen, noe som ikke er normalt i det hele tatt, og veldig slitsomt for meg.

Helgen før julaften dro jeg til Geilo på hyttetur med min bestevennine og noen kamerater av hun, da stod jeg på ski for første gang og Thea var hos pappaen sin en hel helg for første gang. Det var både rart og kjekt, det var hele tiden noe å gjøre på, noe å snakke om eller noe å tulle med så tiden gikk fort og før jeg viste ordet av det var jeg hjemme hos Thea igjen. 

Til tross for masse sykdom og julestress hadde vi en fantastisk feiring på julaften! Meg, Tony og Thea valgte å gjøre som ifjord; feire julen sammen. Vi spiste med hans familie og åpnet pakker med min, helt perfekt spør du meg. Thea var en engel hele kvelden, koste seg med gaver og styrte på! Nissen kom på besøk, det var ikke fult så kjekt og lille Thea ble kjempe skeptisk. 

1 juledag var jeg på rakkadis med fantastiske venner! Vi storkoste oss med godt humør og alt var bare kjempe kjekt. Resten av romjulen gikk til julebesøk og hjemmekos, noe som er veldig viktig nå før det blir fult kjør med skole og barnehage igjen! Nyttårsaften ble først feiret hos min tante med deilig pinnekjøtt før jeg tok meg den friheten til å dra ut med venner mens Thea koste seg hos mormoren. Kjempe kjekk kveld, og god start på nyåret! 

Denne uken er jeg eneste i klassen som er på skolen, jeg har nemlig endel prøver å ta igjen etter å ha vært borte i fire hele uker. Slitsomt og hodet mitt holder på å sprenge, men man kan hvis man vil, og jeg skal få det til! 

Imorgen er det ett års kontroll med Thea, hun har ikke spist noe særlig den siste tiden, men regner med det bare er en periode. Nå må jeg runde av her, dere har iallefall fått en oppdattering, så skal jeg bli flinkere å blogge framover. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits