STUEN MIN OG OPPDATERING

Hei, og god formiddag dere fantastiske lesere som jeg har! Det har vært en god stund med drittblogging her, og det beklager jeg for dere som fremdeles titter innom. Det har vært noen uker med skikkelig sykdom, sykehusinnleggelser og diverse. Så de kreftene jeg har hatt til overs har gått til Thea Celin og husarbeid. Utenom å ha lagt på sykehus har jeg nå hatt praksis i barnehage denne uken, noe som er både kjekt og vanskelig. Kjempe kjekt å være med barn og se hvordan de utvikler seg når de er eldre, men vanskelig fordi at jeg er utrolig mye dårlig og blir fort dårlig. 

Uansett så er formen på bunn nå, men det er jeg jo blitt vandt til. Så nå skal kroppen få lade seg litt opp før jeg skal hente gullet, senere skal jeg til frisøren og få meg en klipp for første gang på lenge. Det blir godt å få fikset litt og klippet litt selvom jeg ikke skal ta noe på lengden. Imorgen skal Thea Celin til pappaen sin og sove der til søndag, mens jeg skal ut på rakkadis med bestevenninen min Marita (så sant formen tilsier det vel og merke). Jeg har funnet ut at sykdom ikke kan ramme meg mer, jeg kan ikke sitte inne dag ut og dag inn for å bli frisk, da hadde jeg vært frisk nå. Jeg får bare leve livet som normalt så blir jeg vel frisk en eller annen gang! Søndag er det bursdagsfeiring for verdens beste mamma som hadde bursdag forje helg, da blir det kaker og smoothie til Thea Celin siden hun ikke er noe glad i kaker. Neste uke er siste skoleuke dette året, og jeg må få unna litt julegaver! Heldigvis har jeg ikke så mange i år, men noen er det jo. 

Jeg har jo lenge lovet dere å vise bilde av leiligheten, så dere kan få en titt på hvordan stuen så ut for litt siden, så dere får ett lite innblikk iallefall;Her bor vi, og her koser vi oss! Skal prøve å få noen skikkelige bilder av hvordan hele leiligheten ser ut nå :-) God helg alle sammen!

Og til dere som titter innom, det hadde vært kjekt om dere kommenterte også slik at jeg får litt mer lyst å blogge! Kom gjerne med tips til hva dere vil lese om, eller hva jeg kan skrive om :-)

4 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

14.12.2012 kl.13:17

fint dere har det :D

Cecilie

14.12.2012 kl.15:27

Så fin stue du har fått! :D er innom bloggen din hver dag, men dårlig til å kommentere :P

nyland92

14.12.2012 kl.18:46

Korslig

Tone

15.12.2012 kl.13:24

Så koselig dere har det! Klokken på veggen var superkul :-D Håper dere får en fin jul! Alltid så koselig å lese bloggen din! :-D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits