ØNSKELISTE JULEN 2012

Nå som jeg har flyttet inn i en ganske stor leilighet ønsker jeg meg masse nye ting til leiligheten, og det er desverre ganske dyre ting også, iallefall noen av de. Men jeg kan jo ønske meg noe nå, og noe til bursdagen min i mars, eller bare gavekort så kan jeg spytte i det ''lille'' ekstra. Egentlig så ønsker jeg meg oslotur av mine foreldre, da er planen at jeg, Thea og Marita som er min bestevennine skal dra nedover å bare slappe av, shoppe og kose oss! Men vi får se, kanskje vi tar det i sommer heller. Nå vil jeg aller helst komme skikkelig i ro med leiligheten, og få det slik jeg vil ha det! 


Sengegavl, nattbordlampe x2 og avlastningsbord. Alt fra IKEA.


Bilde 1: Skjenk som jeg skal bruke som tvbenk fra Living. Bilde 2: Lys''lykter'' fra perfect home. Bilde 3: Stuebord fra RM (riviera maison). 


Bilde 1 (oppe til venstre); lampe fra IKEA til stuen. Bilde 2 (midten til venstre): kasse fra kremmerhuset. Bilde 3 (nede til venstre): bolle som holder sjokoladen varm.
Bilde 4 (oppe til høyre): posthylle fra perfect home. Bilde 5 (nede til høyre): ''Kaffe''kopp fra kremmerhuset.

Dette er bare noen av ønskene mine, og de jeg kom på i farten. Ellers ønsker jeg meg gavekort på åsane senter, hos perfect home, riviera maison og andre interiør plasser. :-) 

Hva ønsker du deg til jul? Kanskje du har noen ønsker jeg ikke har tenkt over at jeg ønsker meg? 

4 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

12.12.2012 kl.16:45

fine ønsker :D

nyland92

12.12.2012 kl.19:10

Mye fint ja :)

Marianne

12.12.2012 kl.19:44

Så mye fint! =)

Den lampa fra Ikea har jeg, elsker den!

Sofie-Amunda Moe ¢¾

29.12.2012 kl.03:57

mye fint ! :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits