3 LUKE AV KALENDEREN

Da var 3. søndag i advent kommet og nå er det bare like over en uke til selve julaften, jeg gleder meg som en liten unge, men samtidig har jeg masse som skal og må gjøres før julen kan komme. Som jeg tidligere har nevnt på bloggen skal jeg, Thea og Tony (pappaen) feire julen sammen med hans familie litt, og min familie litt. Neste år blir det nok annerledes, men det er heldigvis en stund fram i tid.

Om søndagen tenner vi nytt lys, spiser deilig frokost og bare slapper av. Perfekt søndag med andre ord, hvordan ''feirer'' dere hver søndag i advent? 

I denne luken kan dere vinne en valgfri supersøt strømpebukse hos >lovebaby<, de selger kjempe søte og spesielle strømpebukser til en rimelig og grei pris. Selvom du ikke har barn selv er det jo en artig gave til noen som trenger det, eller noen du er glad i.

Det du trenger å gjøre for å være med er:
¤ Like facebook siden min som du finner >her<, om du ikke får det til på linken søker du bare på milfcecilie i søkefeltet på facebook.
¤ Gå inn på >lovebaby< å finne den strømpebuksen du ønsker, så legge ved link og mail i kommentarfeltet.

?

Lykke til! :-) 

2 kommentarer

Hanne

16.12.2012 kl.20:33

finner forsatt ikke gruppen din ;) sykt irriterende.. virker som dette bare er noe lureri

Benedichte olsen

18.12.2012 kl.06:24

Såå fin stue:)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits