2 LUKE AV KALENDEREN

2. søndag i advent er nå over, og en ny uke med fult kjør står for tur! Jeg har enda ikke fikset internett hjemme i leiligheten så bloggingen blir nok dårlig fram til nyttår. Vinner av 1. luke er trukket og kontaktet på mail. 

Ukens gave er en valgri smokkesnor fra >for de minste<. Jeg har selv smokkesnor derifra og er kjempe fornøyd, den er personlig og samtidig veldig fin. Passer til det meste, og gøy å leke med for de små.

Det du må gjøre for å være med i trekningen er:

¤ Like facebook siden min >her<, om du ikke kommer inn på linken søker du på milfcecilie.
¤ Gå inn på >for de minste< å finne hvilken smokkesnor du likte best, og legge ved link i kommentarfeltet.Husk å skriv mail slik at jeg har noe å kontakte dere på. Lykke til!

 

2 kommentarer

Hanne

10.12.2012 kl.17:11

Jeg får ikke opp gruppen... Selv om jeg søker på "milfcecilie"

Cecilie Kvant

12.12.2012 kl.16:25

Hanne: Merkelig, skal se på det senere! Kanskje det er en innstilling :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits