1 LUKE AV KALENDEREN

1. søndag i advent, det betyr første pakke av Thea Celin sin kalender, og første ''luke'' til dere. Jeg tenkte å ha en ting dere kan vinne hver søndag, eller annen hver søndag (har ikke helt bestemt meg enda). Uansett vil det forhåpentligvis bli litt konkurranser her på bloggen nå som det er jul. i kalenderen fikk Thea Celin vennebyen bok som falt veldig i smak, her i hus er det vennebyen for alle penga skjønner dere. Hun fikk også sjokade på frokosten idag, og gjett om det var en fornøyd jente med frokostbordet? 

Idag er det smokker dere kan vinne, de fleste småbarnsmammaer vet at smokkene forsvinner underveis, og man må alltid kjøpe nye! Nå som Thea Celin går i barnehagen er det greit å vite hvilke smokk som er hennes, og derfor har >navnesmokken< mange fine, og gøye smokker! Om du ikke er småbarnsmamma eller barnet ikke bruker smokk (hvis du har barn), er det jo en kjempe fin julegave til noen som har barn. Det du må gjøre for å være med er å like siden min på facebook, den finner du >her<, du må også gå inn >her< å finne ut hvilken smokkepakke du ønsker om du vinner. Husk å legg ved mailen din slik at jeg kan kontakte deg. For å øke sjansene dine kan du også dele innlegget på facebook eller lage ett innlegg på bloggen din; husk da å legge ved link i kommentaren din. Vinner blir trukket på fredag! Lykke til :-)
3 kommentarer

therese anti

02.12.2012 kl.17:40

Søteste smukkene ever da!

Embla Lillegaard

02.12.2012 kl.19:03

emblarostad@hotmail.com

http://navnesmokken.no/Products.aspx?SalesArticleID=33404

Kunne ikke like facbooksiden, for linken funket ikke:(

Cecilie Kvant

03.12.2012 kl.13:05

Embla Lillegaard: Da søker du på ''milfcecilie'' på facebook :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits