ADVENDSKALENDER PÅ BLOGGEN?

Hei! Nå nærmer julen seg med stormskritt og i helgen skal vi jammen meg pynte til jul. På søndag er første søndag i advendt og første søndag i advendt i fjord fikk jeg Thea Celin, rart å tenke på! Denne julen kommer liksom til å bli så annderledes, men samtidig så lik. Gleder meg iallefall til å feire julen med familie, julen er en skikkelig familietid for meg. Thea skal få sjokoladekalender hver dag, og pakke hver søndag i advendt, hun skjønner ikke så masse i år av dette, men jeg er vokst opp med gavekalender så da får hun også. Valgte å ta hver søndag i advendt nå slik at hun heller kan få litt dyrere ting de dagene. Hver søndag skal vi lage deilig frokost, tenne lys, synge og bare kose oss skikkelig! Skal prøve å få bakt endel julekaker også slik at julelukten kommer i hus! 

Men over til overskriften, jeg vurderer å ha en avdenskaldener her på bloggen også, slik som Thea får. Det ville foregått slik at jeg legger ut ett innlegg hver søndag i advendt om hva du kan vinne, og hva du må gjøre for å være med i trekkningen, så trekker jeg en vinner fredagen. Hadde dette vært interessant? :-) Hva ville dere eventuelt hatt i kalenderen? 


Thea Celin får litt vennebyen ting siden hun er helt vennebyen frelst! 

Idag daler snøen ned og jeg gleder meg til helg med gullet. Vi skal kose oss med god mat, slappe av, vennebyen og bare dulle hjemme! Imorgen blir det som sagt fult pynting til jul :-) Hva skal dere i helgen?

7 kommentarer

mammalarsen

30.11.2012 kl.14:03

Så fint opplegg du lager for Thea Celin og synes tanken rundt kalender på bloggen og høres super ut :)

Kos dere mase i helgen - skal bake krumkaker og smultringer med svigermor på søndag, henge opp adventskalendere i kveld og pynte til jul i morgen :D

19 år og mamma til 2 Prinser

30.11.2012 kl.14:07

tobias har vennebyen sjokoladeklander men hvor får man kjøpt vanlige vennebyen ting leter og leter :D

Stine

30.11.2012 kl.19:11

Søndagskalenderen var en skikkelig god idé! Veldig godt funnet på, det skulle jeg og gjort om jeg hadde barn! Du burde begynne med stavekontroll på bloggen for å heve kvaliteten, for det er ganske grovt at du som 18 åring ikke kan stave advent og en del osv. Man lærer hele tiden vet du :) Ha en god første desember i morgen!

Cecilie Kvant

02.12.2012 kl.17:17

prinsemamma93: Jeg kjøpte det på senteret her hvor jeg bor. De hadde en liten krok med vennebyting nå før jul :-)

Cecilie Kvant

02.12.2012 kl.17:18

Stine: Søndagskalenderen er bare i år da, neste år får hun nok en liten pakke hver dag :-)
Takk for at du passer på meg, hehe. Men når jeg blogger så blogger jeg i all hast, i og med at jeg ikke bruker pc når Thea Celin er i nærheten, og da er ikke skrivefeil første pri ;-p

19 år og mamma til 2 Prinser

02.12.2012 kl.20:34

hav heter butikken :D ?

Cecilie Kvant

03.12.2012 kl.13:05

prinsemamma93: Det er ingen butikk.. De står bare der :-p

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits