THEA CELIN 12 MND

Huff og huff. Nå er lille prinsessen min hele 1 år, og jeg har vært mamma i 1 år. Det er rart å tenke på hvor mye som har skjedd iløpet av de 2 siste årene, og hvor fort årene har gått. På denne tiden for ett år siden var jeg nybakt mamma klar for hjemreise fra kvinneklinikken. Jeg skulle da starte mitt nye liv som mamma for Thea Celin, og jeg hadde ett lite menneske å ha ansvar for. Thea Celin er blitt en stor jente, som utvikler seg som hun skal, hun er lykkelig og helt fantastisk! Før jeg ble mamma klarte jeg ikke å forestille meg hvordan det var, men jeg har blitt positivt overrasket på alle måter. Det er slitsom, selvfølgelig. Men all gleden som hører med veier opp for alt :-) I dag var vi også på foreldresamtale i barnehagen og det var bare skryt å få, de er strålende fornøyd med lille prinsessen, og hun utvikler seg akuratt slik hun skal. 

De fleste kan:
¤ Imitere andres aktivitet - JA. 
¤ Bable med ordlignende lyder - JA. 
¤ Vise hva hun vil ha -  JA. 

 

Halvparten kan:
¤ Sier enkeltord (ikke mamma/pappa) - JA. Hun sier ja, nei, nana (hade), tate (tante). 
¤ Tar et par steg - JA, hun går. 
¤ Forstår enkle instruksjoner - JA, hvis hun gidder.  

 

Noen få kan:
¤ Skriver med tegnestifter - JA, hun kan tegne, men ikke skive, haha. 
¤ Flink til å gå - JA. 
¤ Sier to ord (ikke mamma/pappa) - JA. Som nevnt over sier hun ja, nei, nana (hade), tate (tante). Hun har også sagt momo (mormor).  


 


4 kommentarer

Mamma til Tobias og venter nr2

29.11.2012 kl.15:58

Fine store jenta de :)

nyland92

29.11.2012 kl.20:34

Gratulerer :)) søøt

Ida

29.11.2012 kl.23:33

hvordan kan du skrive at du er student når du ikke går på skolen engang????

Cecilie Kvant

30.11.2012 kl.12:34

Ida: Fordi at jeg er student vel? :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits