1-ÅRSFEIRING

Imorgen fyller prinsessen min 1 år. Idag er det ett år siden jeg satt hos moren til Tony å trykte i meg pinnekjøtt til den store gullmedaljen, og ante fred og ingen fare. Morgenen etter våknet jeg med murringer/rier, og iløpet av dagen viste det seg at prinsessen ville melde sin ankomst 4 dager før termin. Dette året har gått så ufattelig fort, og jeg vet ikke hvor tiden er blitt av. Fra å være en nyfødt liten prinsesse uten egne meninger og som stortsett bare lå der til å bli en liten frøken med egne meninger, aktiv som bare det, og sta som ett esel. Dette året har virkelig vært en reise, og jeg er så ufattelig glad for alt som er skjedd. Av og til tenker på hvor jeg hadde vært idag om jeg ikke hadde fått Thea Celin, og jeg er så utrolig glad for at jeg ble mamma i en alder av 17 år, og alt jeg har oppnådd. 

Uansett; i helgen feiret vi dagen hennes med familie og venner. Dagen ble akuratt slik jeg hadde forestilt meg, og Thea Celin stortkoste seg! Hun fikk masse fine leker, klær og annet dill til rommet. Hun skulle også få spise kake og cupcakes helt selv, men fisefin som hun er ville hun ikke bli skitten på hendene sine så hun ville heller ha en smoothie. Fornuftig prinsesse. Hun er egentlig ikke veldig glad i søtsaker, så hun koser seg mye heller med frukt/kjeks. 

Fredagen satt meg, Christine og min søster å laget hello kitty kake og rosa cupcakes. Noe som ble en kjempe suksess og jeg ble strålende fornøyd med resultatet! Har aldri i hele mitt liv laget en lignende kake, og de få gangene jeg har laget kake har den blitt pyntet med helt vanlig kakefyll. 


He he he, dette var ''restene'' som var igjen. En hel masse kaker! Og ingen turde å smake på hello kitty kaken så jeg måtte smake når alle var gått.


Ett stk. fornøyd prinsesse som fikk både gåbil og ''atv''. Når alle var gått var det jammen godt med melk og mammakos <3 

Imorgen skal vi feire dagen sammen med pappaen, da skal vi først på baluba så på IKEA å spise kjøttboller som er favoritten til Thea Celin. Men aller først skal hun i barnehagen og feires der :-) I barnehagen til Thea Celin har de slik at de i barnehagen feirer dagen med noe godt og sunt (smoothie, fruktspyd ++). Imorgen skal de feire med smoothie siden det er Thea Celin sin favoritt :-) 

Nå skal jeg sette i gang med noen skoleoppgaver, før jeg må handle og hente gullet igjen. Hun var ikke i barnehagen før i halv elleve tiden, så kan ikke hente hun alt for tidlig heller. Denne uken skal vi også på foreldresamtale i barnehagen, noe jeg gleder meg veldig til! Aldri vært med på det før, og det blir spennende å høre hva de har å si om Thea Celin :-) Det er også tid for 1-årskontroll denne uken, og en ting til som jeg ikke nevner på bloggen! Hihihi. Ha en fin uke <3 

2 kommentarer

Lml

26.11.2012 kl.11:47

Morsomt:)

Sønnen min fyller også 1 år i morgen, og han kom også 4 dager før termin(ble satt igang jeg da)! Gratulerer så masse med den store dagen i morgen:) klem

keowyn

26.11.2012 kl.14:33

så koselig! og kakene var nydelige :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits