JULEKJOLER

Nå nærmer julen seg, og i forbindelse med julen er det ofte mange besøk. Alt fra middagsbesøk, familiebesøk, julaften og julebord. Da er det jo viktig for oss jenter å ha en kjole som er pen, og pyntelig. Gjerne en kjole som kan brukes ved flere anledninger. Jeg har allerede funnet min og Thea Celin sin julekjole, de kan dere se >her<, det er min ''nye'' blogg, men jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal flytte over på den eller bli værende på denne. Det er jo her jeg har hele svangerskapet, fødselshistorien og første året til Thea Celin, samtidig så føler jeg det er blitt så rotete og uoversikklig her. Men vi får se, hva mener dere? 

Nå har jeg letet litt rundt på nettet siden jeg bare er hjemme likevel. Leverte Thea Celin i barnehagen til frokosten slik at hun fikk spist frokost der mens jeg gikk hjem igjen å tok meg en dupp, hadde tidenes hodepine i det jeg stod opp så da var det greit å få seg to timer til på puten. Nå er pappaen til Thea Celin på vei til barnehagen for å hente hun, han skal ha hun til imorgen så de kommer nok til å kose seg masse :-) Jeg har ingen planer, det blir vel til at jeg rydder i skuffer og skap siden jeg bare har puttet det oppi skuffer ettehvert og ikke har helt system. Det er noen maskiner som roper på å bli vasket så det er vel noe jeg må gjøre også. Men først; middag hos mine foreldre!

Her er noen kjoler jeg falt helt for, og som fort kan passe til mange anledninger:


Den svarte er ganske klassisk, men med noen kule sølv sko og fin pynt blir den nok lekker! Den røde er jo skikkelig jul, hehe.


Disse er jo bare super skjønne. Kan fint brukes til alt. :-)

Alle kjolene er fra nelly.com 

Én kommentar

19 år og mamma til 2 Prinser

20.11.2012 kl.16:44

den røde var helt nydelig :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits