LANGE NETTER

Hele helgen og fram til idag har vi sovet hos mine foreldre, ryggen begynner heldigvis å bli bedre så idag skal jeg hjem (mulig det blir imorgen også). Thea styrer fælt om natten, og våkner med ett hyl sånn helt uten videre. Tror det egentlig bare er på trass, og at hun bare må få ligge. Hjertet mitt blør når hun griner, så der er jeg veldig "svak".

Hun har også vært litt sutrete i 2 dager nå, og når jeg så inn i munnen hennes igår så jeg en hvit prikk langt bak, så mulig det er en dum jeksel på vei. :-(

Ellers så har helgen gått vanvittig fort.
På lørdg var vi en tur hos Christine så ungene fikk lekt fra seg før de skulle legge seg, når thea var i seng skulle jeg (eller Ørjan siden jeg ikke bør kjøre så mye bil) leke taxisjåfør for min tante, hun hadde jeg ikke sett på sikkert 2 år så det var veldig kjekt. Igår var vi på deilig pinnekjøtt hos moren til Tony.

Nå er Thea på vei i barnehagen, jeg tar meg en ekstra time på puten før jeg går løs på skolearbeid. Henger nok litt etter nå med en uke "fri", og enda en uke blir det ser det ut som. Dårlig start på året, men etter jul blir det bra!

Tenkte jeg skulle legge ut fler bilder fra helgen etterpå. Denne uken har vi ingen store planer, jeg skal bli frisk i ryggen fort som fy. Kiropraktor å knekke litt igjen på tirsdag, så håper jeg at han har tenkt ut enda en time denne uken slik at jeg blir fortere frisk. På fredag er det Planleggingsdag i barnehagen så da tar jeg og noen venniner med oss ungene på baluba!

14 kommentarer

Mamma til Tobias og venter nr2

05.11.2012 kl.08:20

hater lange netter, her var det mer en lang morning. men smisnten sovnet i vognen på vei til barnehagen :)

Linn

05.11.2012 kl.09:38

Hvorfor er du så mye hos dine foreldre? Du bor for deg selv, men flykter hjem igjen med en gang du er uvel ? Hadde ikke jeg giddet å betale nesten 10 000 i måneden for, hvert fall :)

Siren

06.11.2012 kl.11:34

kanskje du burde tenke på at det kan være usikkerhet som kan gjøre det at Thea ikke sover noe særlig godt om nettene. Med tanke på at du at ikke har sovet noe særlig mye et fast sted, du har liksom forflyttet deg fra sted til sted, og det kan gjøre små barn veldig usikker:) bare et tips på hva det kan være

Cecilie Kvant

06.11.2012 kl.12:45

Linn: Med en gang jeg er uvell? Ha fakta på bordet før du sier noe ;-) Og om du ikke hadde giddet? SO WHAT, JEG gidder.

Cecilie Kvant

06.11.2012 kl.12:46

Siren: Det er nok ikke det som er problemet. Jeg kjenner heldigvis datteren min så godt ;-) Thea er veldig trygg hos mine foreldre, og vi har trossalt bodd her i mange mange måneder! Heldigvis så har Thea bare to soveplasser, hos mine foreldre og hjemme hos meg.

Siren

06.11.2012 kl.16:01

så hun er aldri hos Tony slik du skrev for en stund siden?

du virker veldig fram og tilbake, og forvirrende!

I det ene øyeblikket så skriver du at Tony ikke skal være så mye i livet til deg og Thea som han engang var, og i neste øyeblikk så er du på Ikea med han og dere skal feire jul sammen..

Cecilie Kvant

06.11.2012 kl.20:13

Siren: Gidder du å kverulere mer eller? Jo, vi er hos Tony også innimellom. Og det at Thea er 3 plasser er ikke masse, hun må da bli vandt til å være på overnatting ;-)
Tony kommer jo ikke til å være så mye i livet mitt/våres nå som vi ikke er sammen, det er jo en selvfølge. Men samtidig vil vi det beste for Thea så at vi går på IKEA sammen er for å være sammen med Thea begge to? Vi går på turer sammen, for å være oss tre litt, vi spiser middag sammen for å gjøre noe sammen. Og JA, vi skal feire jul sammen alle tre. Vi er en familie (på ett eller annet vis), og vi syntes det er viktig at Thea kan se mamma og pappa sammen. Derfor skal vi feire jul sammen :-) Dessuten så syntes både jeg og Tony at det er kjekt å være med hverandre innimellom, og med Thea sammen. Imorgen skal vi forresten spise middag hos meg sammen, så kan du gruble ut en kommentar til det ;-)

06.11.2012 kl.23:46

Guttene mine har også tre plasser de sover, hjemme, hos mine foreldre og hos mine svigerforeldre. Det har de ikke noe vondt av i det hele tatt :) Har du egentlig barn selv, Siren? ;) og hva Tony og Cecilie gjør, er vel stregt tatt mellom dem? Det gjør drt som er best for Thea, det som er det viktigste :)

Linn

07.11.2012 kl.01:43

Du gidder, eller NAV gidder? Det er vel NAV som forsyner deg med penger. Ikke at det er noe galt i det, men skal du være voksen nok til å få en unge i en alder av 17, så fullfør oppgaven. Ta ansvar for ditt eget liv fremfor å la din mor ta seg av deg så fort du er "syk" :)

Linn

07.11.2012 kl.01:47

For øvrig ser jeg du veldig lett stiller deg i forsvarsposisjon. Slapp litt av, ta konstruktiv kritikk for hva det er! Gjelder også dine svar til Siren, som kun påpeker faktum. Du trenger da virkelig ikke kalle henne kverulant bare fordi hun påpeker noe helt reelt. Svar heller saklig, da fremstår du mye mer voksent :)

Cecilie Kvant

07.11.2012 kl.09:26

Linn: Fullfører oppgaven jeg, med å gå på skole for å få en skikkelig utdanning og en skikkelig jobb ;-)

Cecilie Kvant

07.11.2012 kl.09:26

Linn: Konstruktiv kritikk er helt greit å få, og det tar jeg til meg det. Men når ''Siren'' må kommentere noe dritt på alle innleggene mine så blir jeg møkk lei :-) Svarte også på hva hun lurte på ;-)

Siren

07.11.2012 kl.16:28

ja, jeg har faktisk 2 små jenter selv.. og jeg merker at de kan bli litt usikker vist det blir for mye fram og tilbake, og at de ikke får ha et sted som de sover mer enn andre steder..

Siren

07.11.2012 kl.16:34

men for all del Cecilie, du er kjempe flink med Thea, jeg syns du har taklet det og være im mamma kjempe bra! så ikke misforstå meg, jeg mente bare at det KANSKJE kunne være noe med det og gjøre :-))

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits