IKEA SHOPPING

På onsdag til meg, Thea og pappaen oss en tur på IKEA. Jeg manglet noen ting til leiligheten som var nødvendig (bossbøtter feks), så det måtte jeg ha. Thea elsker kjøttbollene der så hun fikk likesågodt kjøttboller til middag :-)
Tror hun syntes vi var verdens beste foreldre akuratt da, hehe. Hun gomlet i deg mens hun sa "mmmm" flere ganger.

Brukte ekstremt lang tid gjennom hele IKEA siden det er kjempe stort, og jeg har utrolig vondt i ryggen. Hele denne uken har jeg vært sykemeldt fra skolen for å komme meg skikkelig på beina igjen, noe jeg fremdeles ikke har. Sliter med å gå, sitte, ligge, sove; ja, alt! Imorgen skal jeg heldigvis til kiropraktoren så håper han får knekt opp litt så jeg slipper enda en uke med sykemelding. Det har jeg ikke tid til nemlig!

Nå har vi nettopp spist frokost faktisk, Thea har lært seg at hun må sove lenge når hun kan! Jeg derimot, jeg har vært våken siden halv seks.....
Senere har vi ingen som helst planer, blir vel bare hjemme tenker jeg!

3 kommentarer

Sdmd

02.11.2012 kl.11:36

Fine innkjøp :)

Annika og Sarah

02.11.2012 kl.14:35

fine ting :)

19 år og mamma til 2 Prinser

02.11.2012 kl.19:45

kejmep fint :D dem putene vil ejg sånn ha :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits