DET PERFEKTE SOVEROM.....

Jeg har så mange planer i hodet mitt om hvordan jeg vil at ting skal se ut, og hvordan jeg vil at ting skal være. Jeg gleder meg til å kunne innrede mitt eget, gjøre som jeg vil og bare styre på hjemme. Men det blir ikke enda. Slik som det er nå så leier jeg leilighet, jeg kan male og gjøre stortsett det jeg vil, men det blir ikke det samme. En dag, når jeg kjøper skal det bare bli så fint! Jeg styrer jo litt på hjemme, og prøver å få det sånn noen lunde koselig. Jeg har bestemt meg for å ta rom for rom. Alt ser sånn noen lunde ok ut nå, men langt ifra slik jeg ønsker at det skal se ut. Nå går jeg løs på soverommene til meg og Thea. Thea ønkser deg noen møbler til det til bursdagen, mens jeg må kjøpe ting til mitt rom selv. Var en liten tur på IKEA igår å fikk kjøpt noe av det jeg bare måtte ha. Så mangler jeg endel ting for at det skal bli noen lunde ok; 


Sengegavl fra IKEA, til bare 1500,- 


Nattbord fra home&cottage, usikker på prisen.


store hotellputer fra home&cottage, usikker på pris her også. Men disse ønsker jeg i en mørk gårfarge. 


Grått sengesett (eller mørkgrått). 

Utenom dette sikler jeg på en annen side, og kanskje jeg får ett samarbeid med dem så jeg venter litt med å vise dere resten! Når jeg er helt ferdig er jeg ganske sikker på at det blir veldig koselig. Har vurdert å gi rommet ett malingsstrøk i julen, og da blir det perfekt! Viser dere hvordan soverommet ser ut nå, før jeg har gjort noe i helgen :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits