PRINSESSEBURSDAG

Da var novembermåned kommet, og i denne måneden for ett år siden ble nydelige Thea Celin født 4 dager før termin. Nå er det bare 27 dager til hun fyller året, og første bursdag blir både spennende og spesiell! Thea Celin kommer ikke til å huske særlig mye av denne dagen, men vi skal ta masse bilder så kan hun se tilbake på det senere. Har masse bilder i hodet mitt om hvordan jeg vil det skal bli, men spørsmålet er om det blir slik. Jeg har ikke bestemt meg for hvor jeg skal ha det engang. Planen var egentlig å ha det hos mine foreldre (siden jeg bodde hjemme for ikke lenge siden), men nå har jeg jo egen leilighet (men mangler spisebord så blir liten plass). Det er iallefall det første jeg må finne ut :-) 
Det blir mer enn ett besøk, så det er masse å styre med denne måneden. Alt skal planlegges og alt skal passe for alle. Veldig usikker på om jeg og pappaen til Thea Celin skal feire ''hver for oss'', altså han med sin familie, og jeg med min. Så vil jeg feire med mine onkler å tanter siden de har, og kommer til å ha mye med Thea Celin å gjøre. Sist, og for de minste så vil jeg ha barnebursdag også. Thea Celin har jo venner på sin alder (uten at hun er helt klar over det selv), og det er jo kjekt å se tilbake på. Jeg har flere venniner med barn på samme alder som Thea Celin (sånn ca iallefall), så da kan jeg både møte mine venniner, og Thea Celin få leke med andre. To fluer i en smekk! 

 

3 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

01.11.2012 kl.12:03

Så utrolig fint ut :D

Julianne :-D

01.11.2012 kl.18:06

Så fint :-D!

nyland92

03.11.2012 kl.06:53

Fint:)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits