SVAR PÅ SPØRSMÅL; MAMMA/BF

Bor du og Tony sammen i den nye leiligheten? Nei, det gjør vi ikke. 

Hvor mange mnd er Thea nå? 11.

Har du lyst på flere barn? Ja, jeg har lyst på ett til iallefall :-)

Hvis du hadde fått gutt, hva hadde han hett da? Det vil jeg ikke si itilfelle jeg får en gutt neste gang. 

Hvem syntes du Thea ligner på? En god blanding av meg og faren. 

Er Thea mye syk? Nei. 

Hvor ofte har Thea samvær med faren sin? Som nevnt tidligere så velger jeg å ikke svare på spørsmål om barnefaren. Noen spørsmål er greit, men det er noe som er mellom meg og han. 

Hvordan skal du og bf gjøre det i julen? Vi alle 3 skal feire jul sammen, hvordan vi gjør det vet vi ikke enda. I fjord spiste vi med hans familie og åpnet gaver med min, så det blir vel noe lignende dette året også :-)

Det var svar på alle spørsmålene for denne gang, Skal prøve å komme med ett skikkelig innlegg senere :-) Jeg har fått en ny ''samarbiedspartner'' og gleder meg veldig til å få pakke i posten! Det er noe jeg virkelig trenger, og kommer til å ha med meg hver dag. Noen som kan gjette hva det er? 

2 kommentarer

Linn

04.11.2012 kl.21:06

Hvordan i all verden har du råd til å leie for 8500/mnd, når du verken jobber eller får hjelp av dine foreldre?

Cecilie Kvant

06.11.2012 kl.12:44

Linn: Si det. Økonomien har jeg valgt å ikke nevne på bloggen ;-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits