SVAR PÅ SPØRSMÅL; BIL/HJEMMET/SKOLE

Her får dere svar på endel av spørsmålene, jeg har delt spørsmålene opp i to ''deler'', denne og en jeg kaller MAMMA/BF. Jeg har tidligere sagt at jeg ikke vil svare på spørsmål om pappaen til Thea Celin, men jeg skjønner jo at dere er nyskjerrig. Så om dere lurer på noe om han kan dere stille spørsmål i dette innlegget, så svarer jeg i neste (svarer på det jeg vil svare på, resten får dere lure på, hehe). 

Trives du i den nye leiligheten? Ja, vi stortrives! Både meg og Thea :-)

Utenom skole og mammatid, jobber du? Nei, det gjør jeg ikke. 

Hvor ofte er du på skolen? Vær dag som oftest, med mindre jeg/Thea er syk. 

Hvorfor er du og Thea så mye syk? Uheldig, og dårlig immunforsvar. Thea har ikke vært syk på veldig, veldig lenge - og jeg får plutselig feber om jeg feks. gjør masse på en gang. 

Hva er dine framtidsplaner? Bli ferdig med utdanning, få ett til barn, finne drømmemannen, gifte meg, og leve lykkelig!

Hvor mye betaler du i mnd i husleie? 8500,-

Hvor på Hilland bor du? Hillandsfeltet.

Er du mye hjemme? Utenom skole så er jeg stortsett hjemme. I helgene prøver vi å finne på ting men utenom det er vi hjemme. 

Hjelper dine foreldre deg økonomisk? Nei, det gjør de ikke. 

Kan du legge ut bilder av leiligheten slik den ser ut nå? Ja, det kan jeg få gjort når jeg er hjemme igjen og ryggen er bedre. Kanskje i helgen?  

Hvem har betalt bilen din? Jeg.

Hvorfor er du mye vekke fra skolen? Jeg er ikke mye vekke fra skolen, og når jeg er vekke er det fordi at jeg eller Thea er syk. 

Hvordan er det å gå på skole nå som du har barn, vanskelig å lese? Vel, det er faktisk ganske trangt med tid og vanskelig å få lest. Jeg henter Thea rett etter skolen, drar hjem å leker, spiser middag, leker/koser, spiser kvelds så er det leggetid for hun. Når hun er i seng er det ting hjemme som roper på meg (oppvask, rydding, vasking av klær osv), når det er ferdig er jeg så trøtt at sengen roper. Jeg har lovet meg selv at etter jul skal jeg bli mye flinkere å lese! 

Hvordan gikk det på oppkjøringen? Var det noe du gjorde feil på, som du vil tipse om videre? Hvilket teorispørsmål fikk du? Oppkjøring gikk strålende, og jeg var heldig med oppkjøringsruten. Jeg fikk oppkjøring rundt Hordvik/Hylkje hvor jeg har bodd de siste 11 årene, så jeg viste om alle sideveier og hvor jeg har vikeplikt. Jeg er ikke særlig flink til å rygge (noe man får på oppkjøring), men så lenge jeg brukte god tid gikk det veldig fint. Jeg fikk spørsmål om servostyring. Jeg har vel ikke andre råd enn at du må bruke den tiden du trenger, du har ikke hastverk. Ikke vær nervøs, og ta ting som det kommer. Lykke til med oppkjøring til deg!: -)

2 kommentarer

Maria

02.11.2012 kl.10:09

Har du kjøpt eller leier du leiligheten? :)

Cecilie Kvant

03.11.2012 kl.13:11

Maria: Leier :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits