NY SOFA

Aah, ene ''drømmen'' min ble virkelig! Jeg har lenge siklet på en sofa fra bohus, og nå er den endelig min. Kom over ett kjempekupp så måtte bare kjøpe den selvom jeg ikke har noen plass å ha den enda. Som de fleste vet bor jeg hjemme hos mine foreldre for øyeblikket og alle tingene mine står rundt om kring her. Den nye sofaen har fått foreløpig plass i gangen (heldigvis har mamma og de stor gang), så får vi se hvor den ender opp til slutt. Aller helst vil jeg jo at den skal være i leiligheten min , men jeg har jo ikke funnet leilighet enda. Var på visning på drømmeleiligheten (tror jeg) hindagen, og håper så inderlig at jeg får den. Litt langt fra mamma og de, men det er så fint og koselig der ute at det går fint. Helt perfekt for Thea å vokse opp iallefall. 


Lekkerlekkerlekker! Den passer helt inn i den stilen jeg vil ha nå :-)

Nå står jeg med to sofaer da, så må vel kvitte meg med den forje etterhvert. Er det ikke vogndilla så er det sofadilla, herregud. Ellers sikler jeg veldig på ny tvbenk også, den er bare rålekker og passer også helt inn i stilen jeg vil ha. Men vi får se, lommeboken sier nei foreløpig men kanskje jeg kan ønske meg den til jul. 


Denne får du kjøpt på living og koster like under 6000.- 

Nå har jeg akuratt hentet Thea i barnehagen, så skal vi leke litt før vi begynner på middagen. Thea syntes det er kjempe kjekt å sitte på kjøkkenet mens jeg lager mat og danser, noe av det morsomste hun vet er at du danser for hun. Noe sier meg at jeg er elendig å danse siden hun ler seg skakk ihjel :-) 

3 kommentarer

fargepaveggen

01.10.2012 kl.15:10

Elsker slike sofaer med store puter =)

19 år og mamma til 2 Prinser

01.10.2012 kl.16:35

kjempe fint, fik ny sofa i dag :D

Marte Kristin Klanderud

02.10.2012 kl.21:52

Sjenken er rålekker.. Vi har den selv ;)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits