FOR Å FÅ EN TING KLART.

Dårlig morgen for min del, formen er på bunn og blir ikke bedre heller. Hadde ikke tenkt å blogge idag, da jeg aller helst bare vil ligge på sofaen og bli noen lunde god i formen til turbotrollet kommer hjem. Når hun kommer hjem er det høyt og lavt fram til leggetid. Mulig hun får seg en dupp når hun kommer hjem hvis det blir en litt sen kveld på hun. I dag er det ''nattevandring'' på akvariet i Bergen så mulig vi drar dit en tur. Vi var der for 2 uker siden og Thea storkoste seg, alt var spennende og hun var en engel.

Ellers tenkte jeg å ta opp ett litt sårt tema, egentlig så har jeg ikke tenkt å si mer enn at ja, jeg er alenemamma til alle som graver og spør. Pappaen er i bildet slik han har vært hele veien. Resten velger jeg å holde på privaten. Jeg har godtatt endel kommentarer ang. dette men velger nå å ikke godta om det kommer fler. Hva som skjer mellom meg, Thea og pappaen er vår sak. Om jeg velger å ta noe opp på bloggen er det min sak. Denne bloggen handler om meg, mitt liv, og Thea sitt liv. Pappaen til Thea er jo endel av det, men ikke på samme måte som han en gang har vært :-)


 
Bortsett fra det så ønsker jeg dere alle en strålende helg! Jeg skal nyte den med min lille Thea Celin samtidig som jeg lader opp krefter til en uke med forhåpentligvis skole og noe spennende! I dag skal jeg også noe spennende, men dere får ikke vite det, ikke enda iallefall :-D

4 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

28.09.2012 kl.13:24

jeg er enig det er du så besteme omd u vil ha noe oppå bildene dine :D å likte det gravid bilde av deg :D

Cecilie Kvant

28.09.2012 kl.13:33

prinsemamma93: Tusen takk :-)

19 år og mamma til 2 Prinser

28.09.2012 kl.14:22

<3
Stå på Cecilie ! :) <3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits