THEA CELIN 10 MND.

De fleste kan:
¤ Vinke ''ha det'' - JA. Men dabbet litt av med det i det siste.
¤ Plukke opp ting med pinsettgrep - JA. 
¤ Kryper godt, går med støtte - JA og JA. 


Halvparten kan:
¤ Rett ord for mamma og pappa - TJA. Hun bruker mamma riktig, og har sagt pappa ett par ganger men ikke bevist. 
¤ Forstår navnet sitt og ''nei'' - JA.
¤ Vise hva hun vil ha - JA.

mammajente <3

Noen få kan:
¤ Drikke fra kopp - JA, med hjelp.
¤ Stå alene ett par sekunder - JA.
¤ Putter objekter inn i en boks - JA. 

Det er helt merkelig å tenke på at lille gullet mitt er hele 10 måneder, om 2 måneder feirer vi ett årsdagen hennes. Tiden etter at jeg ble mamma har gått så alt for fort, hun lærer stadig noe nytt og får meg i godt hunmør med alt hun gjør. Jeg er så ufattelig stolt av hun, stolt av hva hun kan, stolt av hvor snill og god hun egentlig er og stolt over hvor langt hun har kommet i utviklingen sin. 

Jeg er også stolt over meg selv. Stolt over hvor langt jeg har kommet og hva jeg har klart. Jeg har en nydelig og perfekt datter som får meg til å smile hver dag, er hun i barnehagen og jeg hjemme savner jeg hun og klør i fingrene etter å hente hun. Det er så utrolig deilig å være mamma, ingenting er bedre og jeg kunne ikke byttet det mot noe. 


 

5 kommentarer

Linn H.

27.09.2012 kl.17:26

Så fine bilder!:) Nydelig jente

19 år og mamma til 2 Prinser

27.09.2012 kl.18:45

Gratulerer til snuppa og utrolig flink hun er og nydelig :D

27.09.2012 kl.21:50

Ehm, er det slutt mellom deg og barnefarne? Hvorfor henger dere sammen hele tiden da? OG hvorfor vil han ikke ha henne oftere?!

Cecilie Kvant

27.09.2012 kl.22:34

Anonym: Ja, det er det. Vi er med hverandre med tanke på Thea. Vi er ikke med hverandre uten hun, finner på ting sammen alle 3 siden begge mener det er viktig :-) Det siste spørsmålet velger jeg å ikke svare på, regner med vi kommer på en løsning som er bra for alle tre :-) Han studerer, og søker etter jobb så er ikke alltid tiden strekker til heller.

Barnefaren

28.09.2012 kl.03:23

Jeg ønsker ALLTID, og ha henne og har ved flere anledninger påpekt at jeg gjerne vil ha henne så mye jeg vil :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits