SLUTTET PÅ SKOLEN ALLEREDE?

Denne uken har jeg kun vært på skolen mandag, resten av uken har jeg vært hjemme. Nesten iallefall, tirsdag hadde jeg landeveiskjøring så hele dagen gikk med til det. Onsdag og torsdag har jeg vært syk, mens idag var det Thea sin tur til å våkne med feber.

Heldigvis er det helg nå så hun har helgen å komme seg på, neste uke er det fult kjør med skole, barnehage og kjøring. Oppkjøring er like rundt hjørnet og ting kommer til å bli SÅ mye lettere da :-)

Idag skal Thea være hos pappaen sin (hun skal være hos han fast en fredag eller lørdag i mnd), mens jeg skal ut med gode Karoline :-)
Resten av helgen blir familiehelg. Lørdag skal vi på gård og søndag baluba :-)

Én kommentar

19 år og mamma til 2 Prinser

22.09.2012 kl.14:25

kos deg masse :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits