FAST AVTALE

Fram til dags dato har jeg hatt Thea Celin så og si hver dag, men nå blir det forandringer! Både jeg og pappaen er i full gang med skole og studier, Thea er i barnehagen og vi har kommet inn i en normal hverdag.
Jeg sliter fremdeles litt med det at Thea går i barnehagen mens jeg må på skolen og skulle fremdeles ønske at jeg kunne være hjemme med hun ett år eller to til.
MEN, det hjelper ikke å tenke slik! Uten utdannelse kommer man ikke særlig langt, iallefall ikke i den retningen jeg vil.

Framover skal pappaen begynne å ha Thea fast en dag i uken noe som jeg tror alle tre har godt av. Med tiden er det selvfølgelig mulig det blir mer, men dette er en begynnelse iallefall!

Egentlig skulle Tony hente Thea i barnehagen idag og ha hun til imorgen, men han ville ha meg med å hente så tok vi en tur opp i Åsane for å sulle litt.

Nå har jeg akuratt kommet inn dørene hjemme, men skal straks på farten igjen! Ikveld skal jeg nemlig på kino med verdens beste Karoline. Vi har ikke hatt venninetid på sikkert ett år og vel så det så det blir kjekt. Imorgen er det full rulle med skole igjen og er ganske sikker på at jeg henger litt etter siden jeg er endel borte pga. kjøring og slikt, det blir heldigvis bedre når jeg får sertifikatet :-)

5 kommentarer

18.09.2012 kl.22:58

Du e så flink atte <3 Jeg å vil snart ha tid med deg.. tror vi må lage en fast avtale også..:P

Cecilie Kvant

20.09.2012 kl.18:34

Anonym: Hehe, hveeem?

Linn

22.09.2012 kl.16:25

Hvorfor samarbeider dere ikke bedre om ungen? Du har nesten alt ansvaret, og faren ser henne når han gidder? Så happy som han tydeligvis er for å det inntrufne, bør han jo også legge livet sitt til rette for å ha nok tid med ungen, vel. Rart.

Cecilie Kvant

27.09.2012 kl.07:33

Linn: Fordi at det er slik han vil ha det. :-)

28.09.2012 kl.03:33

Hei, Linn !

Tror du heller bør passe dine egene saker og ikke legge deg opp i "noe du tror" og egentlig ikke har en anelse om, men til din opplysning så stiller jeg opp nærmere 100% og gjør mitt ytterste for at Thea Celin og Cecilie skal ha det bra! Nå som det er slutt, er det for min sel blitt vanskelige å være der like mye, grunnet en del private årsaker - men som sagt så ønsker jeg å ha henne så mye jeg kan så lenge frøkenen med "makten" tillater det :-)

Så til alle dere der ute som tror jeg er en som ikke bryr meg, stiller opp og gir blaffen!?

Vel tro om igjen og få noen fakta på bordet før dere trer inn i et tema dere tydeligvis er feilorientert om!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits