OI...

Er helgen nesten over allerede?

Ukene går så sent, men helgene så fort. Jeg nyter hvert sekund jeg får sammen med thea, og vi koser oss masse.

På fredag når Thea var på vei i seng tok jeg meg noen timer på kjøkkenet! Serverte mamma og min søster lasagne med salat og hvitløksbaguetter, Tony fikk pizza og pizzaboller og til dessert ble det rullekake og snop.

Igår skulle min søster ha bursdagsbesøk her hjemme så vi ble kastet ut av huset alle mann! Heldigvis fikk meg, mamma og Thea komme på middag til Marita og Marianne, og koste oss hele kvelden der! Thea sov for det meste, noe som var like greit slik at jeg fikk spise maten min ifred for en gangs skyld :-)

Idag vurderer vi å ta oss en fjelltur, men ryggen min sier egentlig nei. Thea et blitt ganske tung nå så å gå med hun på ryggen er vel kanskje ikke så lurt. Ikveld skal jeg å ta sol med en vennine, litt "fritid" når Thea sover allikavel :-)

Én kommentar

19 år og mamma til 2 Prinser

16.09.2012 kl.20:22

helgen går fort :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits