FOR ETT SHOW

Herreguuud for en kveld vi hadde igår! Dagfinn lyngbø må være en av tidenes morsomste personer. Lo så fælt at jeg har gangsperr i magen idag. Etter showet gikk vi en tur på dublingers(?) for pubquiz før vi kjøpte kebab og tok bussen(!!) hjem.

Idag leverte mormoren og morfaren Thea i barnehagen før de dro på jobb så hentet vi hun. Nå har vi nettopp kost oss med frukt siden hun ikke fikk spist det i barnehagen i dag :-)

Videre har vi ingen planer, være hjemme og bare kose oss! Thea er blid som solen og koser seg masse når jeg leker med hun. Imorgen skal vi muligens på overnatting til en vennine :-)

Én kommentar

Cathrine Tunes Huse

15.09.2012 kl.01:03

Thea har så langt og fint hår! Åh,søteste lille jenten som er blitt så stor! hehe:-) Bra dere koste dere på showet!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits