HEIHEI, HER ER JEG

God morgen mine fantastiske lesere som fremdeles titter innom den kjedelige bloggen min!
Som dere vet så bor jeg fremdeles hjemme, jeg går på skole og har Thea hele dagen. Derfor er det ikke så lett å prioritere bloggen. Den siste tiden har vi ikke gjort særlig, jeg selger unna litt møbler slik at jeg kan kjøpe nytt når jeg finner noe! Jeg er ett skritt nærmere sertifikatet, og verdens beste Karoline fikk lappen for noen dager siden :-)

Ellers var Thea på brannstadion hindagen, og brann tok seieren! Thea heiet og var helt i hundre, hun elsker lyd og bråk av en eller annen merkelig grunn. Etter kampen ble hun plutselig trøtt og sliten så hun sovnet som en stein i bilen.

Utenom det har vi kost oss masse her hjemme når vi har fri. Jeg savner å gå hjemme hver dag med thea så den tiden vi får sammen om ettermiddagen er gullverdt!

Mandag var det planleggigsdag i barnehagen til Thea, og vi skulle gå gjennom noe litt viktig på skolen; noe som resulterte i at hun måtte bli med meg på skolen litt slik at jeg fikk med meg det viktigste. Når hun begynte å bli lei tok vi bussen til Christine sammen med Linn. Vi var nemlig invitert på lunsj der siden ungene hennes også hadde Planleggingsdag :-)

Tirsdag var vi på akvariet med klassen så da fikk selvfølgelig thea være med! Hun sov i begynnelsen men etterhvert som hun våknet syntes hun det var veldig kjekt, spesielt alle fiskene :-)
Etterpå var vi på Peppes, noe Thea ikke syntes er fult så gøy. Heldigvis gikk det fint og hun må jo bare være den snilleste jenten i verden!

Idag er Thea hjemme fra barnehagen igjen, hun er så forskjølet og hoster så fælt. Hun har vært konstant pottetett i nærmere 5 uker nå så på planen står ett aldri så lite legebesøk! I kveld skal Thea bli passet av mormoren, morfaren og tanten mens meg og pappaen skal på Dagfinn lyngbø. Jeg fikk to billetter til bursdagen min i mars så dette har vi gledet oss til lenge :-)

Lurer på hva jeg skal gå med, planen er jo å ta en bytur etterpå. Hva er normalt å gå med? Jeg har faktisk aldri noen sinne vært på noe lignende engang.

4 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

13.09.2012 kl.08:45

Koselig :D

mammalarsen♡

13.09.2012 kl.09:39

Koselig da :) Dagfinn Lyngbø er herlig, vi skal på showet hans i februar og jeg har tenkt samme tanken - hva skal man ha på seg... Kanskje kjole eller penbuske + bluse ,ser jo ut som alle som går på show pynter seg :D

Kos dere masse og lykke til hos legen

13.09.2012 kl.12:27

Likte han wannabeen i bakgrunnen :D
Så fine dere er ! Lille familien :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits