FYLLA OG SEIER

Først vil jeg begynne med å kåre tidenes dårligste blogger, nemlig meg selv. Som jeg har nevnt tidligere så flyr dagene avsted, og bloggen blir helt glemt. Jeg er innom hver dag for å godkjenne kommentarer, men kommer aldri på noe å blogge om. Idag er jeg hjemme fra skolen så tenkte å ta en liten oppdattering på hva som er skjedd de siste dagene!

Som de fleste vet har jeg begynt på skole igjen, og Thea i barnehagen. Begge to stortrives, og vi har så utrolig godt av det begge to. Thea er litt lei seg når jeg drar fra hun i barnehagen, men det blir fort glemt og hun er blid som solen når jeg henter hun. Jeg har fått god kontakt med de fleste i klassen, noen bedre enn andre men slik er det jo alltid. Jeg har iallefall funnet meg en jeg kommer til å ville jobbe mye med på skolen, nemlig Malin! Hun har også en datter (som er 2 år da), men vi har noe til felles. Begge to går på skole for å fullføre med gode karakterer, så da kan vi hjelpe hverandre med det. 

Ellers hadde jeg meg en liten tur ut på lørdag sammen med min godeste Christine! Begynte med forspill hos hun før vi dro videre på byn for å shake rompa. Var en ufattelig gøy kveld, og jeg koste nesten rompen av meg! Lenge siden jeg har kost meg så masse, hatt det så kjekt og slappet så mye av. Thea koste seg hjemme med pappaen sin, så stod jeg opp med hun dagen etterpå! På søndagen var vi på stadion, og det var Thea sin første brannkamp på stadion. Da var det jo selvfølgelig kjempe kjekt at de tok seieren, og scorte hele 4 mål. Enda kjekkere når en gammel bekjent spiller på brann også. 


Tony er glad for kosekveld!


Lørdagen feiret TV2 20-års jubileum i byn, og Tony måtte selvfølgelig ta bilde med selveste Pelle.


Thea og ene fra drømmehagen.


Thea ELSKER pizza.


Klar for en skikkelig dag UTE!


Familien på brannstadion!


Skal tidlig krøkes!

Nå skal jeg bare slappe av før jeg tusler en tur på butikken. Formen er virkelig på bunn idag, så håper jeg klarer å bli frisk iløpet av dagen. Thea ble levert av mormor og morfar idag, så skal jeg hente hun igjen tidlig. VIlle ikke ha hun hjemme fra barnehagen enda siden hun nesten nettopp er begynt skikkelig, og siden hun skal være hjemme en dag neste uke. 

Og forresten; Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om?! Jeg er tom for ideer, men skal prøve å blogge iallefall ett innlegg om dagen. 

4 kommentarer

Silje - mamma til Matias

03.09.2012 kl.08:10

Koselige bilder :) forresten så er apa fra vennebyen, og ikke drømmehagen, hihi :)

19 år og mamma til 2 Prinser

03.09.2012 kl.09:21

for noen herlgie bilder, å jeg elser hotel cæsa men var desvere stukk i stavanger :D
fine bilder!

siren

07.09.2012 kl.20:52

du må blogge oftere :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits