BARE ETT TIPS.....

Hei, og god morgen solstråler! For lenge siden fikk jeg (eller Thea da) en stor pakke i posten. Planen er at Thea skal få den i ettårsgave fra meg og Tony, og derfor har jeg ikke vist den til dere! 

Men, siden de har tilbud på den nå tenkte jeg at jeg like gjerne kunne tipse dere om den. Jeg er veldig opptatt av at Thea har de lekene hun trenger, og at vi bytter ut ting innimellom. Denne gangen var det gyngeleke som stod på planen, enten gyngehest eller gyngesnegle. Googlet litt rundt og fant en kjempe sjarmerende gyngesnegle som fint kan stå i stuen uten å se rar ut! 


Se så søt! Gleder meg masse til å pakke den opp, og hun kan få den! Grunnen til at jeg valgte denne er ikke bare fordi den var fin, men også fordi den ser god ut. Det er støtte rundt der hun sitter, og derfor vanskelig å falle utav, men samtidig er det god plass slik at hun etterhvert kan gå ut/inn av den selv :-) 

Du finner den >HER<. Og handle raskt, du sparer jo faktisk 500 kr nå! 

3 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

31.08.2012 kl.10:16

så st den var, å gleder meg til nestemann kommer å få en liten i hus igjen :D

Rebecca

31.08.2012 kl.21:43

Den var sykt artig og fin :D

Silje Terese

01.09.2012 kl.23:14

Den var kjempefin, har sett etter noen jeg likte så denne skal tas med i betraktning. Selv om det er en stund til jeg tenker å kjøpe. Håper du skriver litt om hva du syns når dere har testet den litt!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits