BARNEHAGESTART....

Lange dager = ingen blogging.
De to siste dagene har jeg og Thea vært i barnehagen på tilvending. Vi har brukt formiddagen på lek, bli kjent med de ansatte og kost oss med andre barn! Thea har vært prakteksempel av ett barn, hun er blid som solen og alt er bare bra, noe som er veldig deilig for meg som mamma å se.

Hittil har hun tatt tilvendingen utrolig bra, hun leker med de andre barna og bryr seg fint lite om meg. Idag var hun alene der i 2 timer, men store deler av det sov hun. Imorgen skal hun leveres tidlig så skal jeg hente hun litt utpå dagen.

Skal prøve å bli flinkere med bloggingen framover når vi er kommet inn i nye rutiner. Imorgen skal jeg på besøk til min gode vennine Christine mens kidza koser seg i barnehagen alene.
På fredag blir det muligens en liten tur på skolen for min del, om alt går bra resten av uken selvfølgelig.

5 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

22.08.2012 kl.08:58

herlige barnehage jente :D

anonym

22.08.2012 kl.11:54

Skal si hun ligner godt på sin pappa! :- ) Fin jente!

- Mamma Veronica

22.08.2012 kl.22:55

Så bra at det gikk fint da :-) Skjønne jenten ! <3

24.08.2012 kl.22:56

Hvor begynner du på skole, og hvilken linje har du siktet deg inn på? :-)

Cecilie Kvant

26.08.2012 kl.13:11

Anonym: Barne- og ungdomsarbeider på Arna vgs :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits