DET ER SÅ VONDT

Den siste uken har jeg hatt vondt langt inn i hjerteroten, jeg har sovet lite, spist hele tiden og vært veldig nervøs. Jeg er en skikkelig hønemor som aldri liker å være borte fra Thea Celin, allerhelst skulle jeg hatt hun rundt meg hele dagen fram til hun ble atten. Desverre kan jeg ikke det, og det er tid for å gi litt slipp. På mandag begynner hun i barnehagen! Lille gullet mitt skal i barnehage med mange ukjente voksne og barn, hun skal tilbringe masse tid der, og ikke med meg. I mellomtiden skal jeg tilbake på skolebenken for å få fullført utdanningen min, noe som er utrolig viktig med tanke på dagens samfunn. 

Jeg gruer meg noe helt sinnsykt til mandag, selvom jeg vet at det kommer til å gå bra. Vi har jo hilst på de før, og Thea Celin elsker jo andre barn. Jeg trøster meg med at det garantert er værre for meg enn hun. Og at hun kommer til å storkose seg! Neste uke skal vi bruke på tilvending før hun begynner for fult uken etter, noe jeg syntes er veldig greit. Da får jeg en hel uke på å være med hun i barnehagen og hun kan ha korte dager. 


Snart skal Thea få leke med andre barn istedenfor hunder. Hihi :-)

Ellers så har jeg fått oppkjøring før jul! Det er fremdeles en stund til, og jeg har ett langt steg igjen; men det nærmer seg jo mer og mer for hver dag som går. Thea Celin blir 1 år om ikke så alt for lenge og vi holder på å forberede oss sakte men sikkert til det. Jeg er fremdeles på leilighetsjakt og lever egentlig livet slik jeg har gjort de 8 siste månedene :-)

3 kommentarer

Hannepaii

18.08.2012 kl.16:59

Er lov til å være hønemor for lille babyen sin :) Viser bare at du er glad i hun ^^
Jeg føler det på samme måte som deg! Prøver å ikke tenke så mye på det, men nå er det kun 4 dager til Nicklas begynner, og jeg kjenner nervene kommer... Er vondt å skulle gi ansvaret over til noen andre. Men forhåpentligvis skal det gå bra for småtrollene våres :) De kommer nok til å kose seg med de andre barna, og jeg er sikker på at det er oss det er værst for! Det er nok ganske vanlig å grue seg til barnehagestart. Spesielt når barna våre er så små fortsatt.

Dere må ha masse lykke til ihvertfall :) Kommer til å gå sååå bra :)

19 år og mamma til 2 Prinser

22.08.2012 kl.09:00

Bare vent å se set kommer til og gå super bra. hun er en herlig jente so kommer til og bli likt av dem voksne og alle barna. hun kommer til og STOR trives skal du se. Tobias elsker deg i barnehagen, når jeg sier skal vi i barnehagen går han bort til vognen og prøver og sette seg oppi :)

Skriv en ny kommentar



Hei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits