INNKJØP # 14.08

God morgen sunshines! Solen skinner gjennom skyene og jeg har allerede vært våken i mange timer, vi har vært på trilletur og nå sover Thea en lur igjen. Som jeg lovet igår skulle jeg skrive innlegg om innkjøpene, og tiden framover. Her kommer noen av innkjøpene. Thea fikk også 2 tights, 1 tunika og 6 strømpebukser. Jeg kjøpte meg en tights og en genser. Fant også en kjempe fin family ramme på fotoknudsen som jeg bare måtte ha! Den ligger fremdeles godt pakket inn i pakken. I tillegg til det kjøpte jeg også enda en vogn, men den skal bruker i barnehagen, og en shoppingrunde uten å kjøpe kjole klarer jeg aldri så det ble en ny kjole i skapet også! 


2 skilt til barnerommet fra princess.


knaggrekke fra princess. Også til barnerommet.


Skolesaker til skolestart. 

Hvis Thea bestemmer seg for å sove en lur senere også skal jeg prøve å skrive ett til innlegg. Nå som Thea er syk er det null tid til blogging, da skal hun bare kose, grine, kose, grine :-)

5 kommentarer

Johanne

17.08.2012 kl.09:25

Fine innkjøp :))
Så fine innkjøp:)

Siren

17.08.2012 kl.17:21

Legg ut bilde av vognen du kjøpte da :-))

Veldig fine innkjøp!
Så fine skilt! :)

19 år og mamma til 2 Prinser

22.08.2012 kl.09:00

så greit, trenger også en bok til løretiden tror jeg :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits