VELDIG SYK

Lange dager, og enda legre netter er grunnen til mitt bloggfravær. Dagene har vært fult opp med kosing, bussing, legebesøk, sykehusbesøk og prøvetaking.
Thea Celin har nå vært syk i nesten to uker uten at vi finner ut av hvorfor eller hvordan. Hun har halsbetennelse, ørebetennelse og feber. Gått på pencilin i 3 dager uten virkning så gullet er helt utkjørt stakkar.

Nå gir vi det noen dager til og om det ikke bedrer seg må vi opp igjen på barneklinikken for fler prøver. Ellers har jeg vært en liten shoppingrunde med mamma, jeg har fått pakke i posten, og vi har utsatt både barnehagestart og skolestart.
Med en gang Thea er frisk og jeg har tid til overs kommer det innlegg om innkjøpene, pakken i posten og planene våres framover.

Én kommentar

19 år og mamma til 2 Prinser

17.08.2012 kl.07:13

off stakakr lillle gull :( god bedrng D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits