NYTT TIL BHG

Hei, og god natt kjære lesere!
Idag har vi fått gjort masse som egentlig stod på planen neste uke og det er jeg glad for. Tony kom klokken 9 med frokost og godt humør mens Thea var pottesur og trøtt. Vi bestemte oss for å få noe ut av dagen og dro derfor til Åsane for å møte faren til Tony så vi kunne spise frokost og shoppe litt!
Thea fikk litt klær, fleecedress og tøfler hos meg mens hos farfaren fikk hun parkdress, fleecedress og støvler!

Etter noen timer på senteret dro vi til frekhaug så Tony kunne spille litt volleyball før vi dro tilbake til farfaren til Thea for å spise deilig grillmat! Så litt av brannkampen før vi måtte kjøre hjem for å få gullet i seng.

Nå har jeg akuratt lagt meg i sengen etter en lang, kjekk og slitsom dag. Kjenner at jeg virkelig trenger litt god søvn nå, så jeg håper Thea bestemmer seg for å sove fint i natt!

Imorgen blir det grilling før pappa skal å hente mamma på flyplassen, hun har nemlig vært på dametur i Barcelona!

7 kommentarer

ILUT

11.08.2012 kl.23:46

Kjempe fin blogg!<3<3 Hyggelig med en kommentar tilbake<3?

Nora Øina

13.08.2012 kl.17:35

Hvor er parkdressen og det kjøpt? Har de i andre fargen? Kjempe fint! :)

Nora Øina

13.08.2012 kl.18:42

Hvor er parkdressen og det kjøpt?:)

Cecilie Kvant

16.08.2012 kl.17:18

Nora Øina: Bare barn :-)

Cecilie Kvant

16.08.2012 kl.17:19

Nora Øina: Bare barn :-) De hadde i lilla og blå.

marte

09.11.2012 kl.17:52

Så fin den fleecedressen var, bare barn hvor er d? er d ett merke eller en butikk? Evt hvem merke er dressen? sånn MÅ jeg ha :D

Cecilie Kvant

20.11.2012 kl.14:26

marte: Ååh, husker ikke helt, men mener det er fra ''bare barn'' butikken?! :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits