FLYTTET PÅ DAGEN

Som noen av dere skjønte i forje innlegg så har jeg flyttet ut av min fine, lille leilighet og hjem til mine foreldre. De som har lest bloggen min lenge vet at Thea har vært endel syk og slitt med sovigen, noe jeg fikk nok av til slutt. Vi skal snart ha fulle dager i barnehage og på skole så slik kunne det ikke fortsette.
Vi var på legebesøk og han mente det kunne være en allergisk reaksjon på muggsopp i vegg. Fikk målt leiligheten og det viste seg at det var fukt der såda var det bare å komme seg ut.

Planen framover er uklar. Jeg er på jakt etter leilighet, men så kresen som jeg er kan det fort ta litt tid. Thea er iallefall mye bedre, og sover litt bedre.

Ellers har det ikke skjedd masse i livet vårt. Vi har vært med Christine og Caspian på dagtid, så flyttet på ettermiddagen. I dag er det vasking som står for tur før jeg leverer fra meg nøkkelen.

2 kommentarer

19 år og mamma til 2 Prinser

10.08.2012 kl.09:44

bra dere kom dre vekk, vi hadde spoo der vi bodde før og flyttet med en gang vi også :)

- Mamma Veronica

10.08.2012 kl.14:55

Uffda !!! Bra dere kom dere ut av leiligheten da. Ikke noe bra for dere i det hele tatt. Håper no du finner en leilighet snart da :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits