LIVSTEGN

Hei og god kveld kjære lesere! Jeg er tidenes dårligste blogger for tiden, og jeg er fult klar over det. Dagene fyker avgårde og jeg glemmer bloggen helt. For tiden bor jeg hos mine foreldre, og kommer til å fortsette med det en god stund. Meg og Thea storkoser oss med familien rundt oss, men samtidig så savner vi litt å ha vår egne lille plass; men det kommer nok snart igjen. Ellers har det ikke skjedd stort den siste tiden. Iløpet av to dager har Thea vært på to legebesøk; ett på barneklinikken og ett hos vikar lege på legekontoret. Hun er frisk som en fisk altså, men vi måtte få orden på noe. 

Bortsett fra det skjer det ikke noe spennede i livet våres enda, vi går hjemme og nyter de siste hjemmedagene. Det er ikke mange dager før Thea begynner i barnehage, og uken etter begynner jeg på skole. Rart, spennende og skummelt. Jeg gruer meg fælt til lille prinsessen min skal i barnehagen, være den minste, ikke være med hun hele dagen, ikke kose hele dagen og ikke fortsette dagene slik vi har gjort til nå. Hadde det vært opp til meg hadde jeg gått hjemme med hun til hun ble voksen, men det går jo ikke. Heldigvis kan jeg trøste meg med at hun kommer til å storkose seg i barnehagen sammen med andre barn, og hun blir nok godt tatt vare på. Før den tid skal vi få tid til å være endel med >Christine< & Caspian, jeg skal ha meg en skikkelig shoppingrunde, jeg skal ha glattkjøring og jeg skal flytte alle tingene mine ut av gamle leiligheten. 

Nå skal jeg ta meg en lang deilig dusj før sengen kaller! Thea er pottetett i nesen så det blir lange netter... Heldigvis er hun blid og fornøyd så jeg kan jo ikke gjøre annet enn å smile!

10 kommentarer

Nina - vinn bodysuit!

08.08.2012 kl.00:09

Deilig å bo hjemme da :-) Linnea og jeg bor også hjemme hos mine foreldre og koser oss :-)

08.08.2012 kl.02:33

Hvorfor skal dere ikke bo i leiligheten? Dere har jo nettopp flyttet dit? :/

Siren

08.08.2012 kl.18:29

Har du flyttet hjem igjen?:) hvorfor. ?

Yarlin Birho

09.08.2012 kl.15:04

For et fint bilde :-D Har forresten en konkurranse på bloggen der du kan vinne en personlig almanakk, ta gjerne en titt :-)

Ami

09.08.2012 kl.20:44

Er det bhg på hylkje søtingen din ska gå? Den er helt fantastisk!!:( liker bloggen og din datter er nydelig:)

Maria

10.08.2012 kl.00:40

Flytter du hjem eller i ny leilighet?:)

Cecilie Kvant

10.08.2012 kl.08:59

Anonym: Har skrevet ett innlegg om det på bloggen nå. Det var fukt i leiligheten (og muligens muggsopp), og da er det ikke bra for verken meg eller Thea og bo der.

Cecilie Kvant

10.08.2012 kl.08:59

Siren: Hei! Ja, det har vi. Har skrevet ett innlegg om det på bloggen også, men kan svare kjapt her: Det var fukt i leiligheten (og muligens muggsopp i veggene), så vi måtte bare komme oss ut. Det var ikke bra for verken meg eller Thea.

Cecilie Kvant

10.08.2012 kl.09:00

Ami: Nei, det er det ikke :-) Og ja, den er helt fantastisk! Tusen takk :-)

Cecilie Kvant

10.08.2012 kl.09:00

Maria: Hjem føreløpig, så er jeg på jakt etter ny leilighet :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits