HOME SWEET HOME

Da var vi hjemme i regnfulle Bergen etter to kjempe fine dager på Gol med familie! Vi kom egentlig hjem igår ettermiddag men da var det tid for utpakking og taco. Senere på kvelden tok jeg meg en liten tur ut med en kompis mens Thea var med mine foreldre.

I dag har vi ingen planer foreløpig, vi er invitert med på vollane men vi får se hva det blir til. Er ikke så veldig kjekt å stå ute i øs pøs regn heller.

Nå er vi ladet opp til en ny og spennende uke! Jeg gleder meg til helgen allerede, da skal meg og Thea finne på noe kjekt :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits