JEG LOVDE

Som jeg nevnte igår skulle vi på 8 mnd kontroll idag, kontrollen gikk som forventet! Lille Thea er helt perfekt, ligger på gjennomsnittet og er forann på motorikken. Ett stk mamma og pappa fornøyd iallefall :-)

Nå er meg, Marita og Thea på vei til Gol! Tok en snartur innom øyrane for å kjøpe mat, men endte opp med noen plagg til gullet også.

Når vi kommer til Gol er planen langedrag før vi sjekker inn! Imorgen blir det tropikana og muligens gokart :-) Skal prøve å få blogget litt innimellom alt.

2 kommentarer

Kjempe søte klær :) Og fint bilde av pappaen, og thea :D

Silje Terese

03.08.2012 kl.15:17

Så fine klær! Kose dere masse.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits