MASSE NYTT, OG VI DRAR BORT

Hei, og god ettermiddag trofaste lesere! Må begynne med å si at jeg syntes det er utrolig kjekt at dere fremdeles titter innom bloggen min selvom jeg ikke er noe flink til å oppdatere. Dagene går i ett, Thea er høyt og lavt og jeg må virkelig passe på nå. Hun har lært seg å gå langs sofaen, men i det hun slipper faller hun rett i gulvet. Ellers er det ikke mye nytt på denne fronten siden sist.

I dag har vi vært på treff sammen med andre mammaer og barn, noe både jeg og Thea syntes er utrolig kjekt! Thea storkoser seg med andre barn, og jeg koser meg når jeg kan snakke om baby, bæsj, og mat. Ble noen timer på treffet før meg og Christine bestemte oss for å ta en liten shoppingrunde. Thea fikk seg både gåbil og noen klær. Jeg kom hjem med en bukse :-) I morgen starter vi dagen med 8mnd kontroll før turen går videre til gol, og pers! Der skal jeg, Marita og Thea møte mine foreldre og min søster for å tilbringe to rolige dager der oppe med de. Spontant, men blir nok veldig deilig. Nå har jeg akuratt spist middag nummer 2, og må vel sette i gang med pakkingen etterhvert. Er ikke mye vi må ha med, men med barn er det alltid litt. Skal prøve å oppdattere imorgen om hvordan 8mnd kontrollen gikk, regner med den går strålende! 

2 kommentarer

Liss-Marie ( 17 og gravid )

01.08.2012 kl.18:40

Så fin blogg du har :) Håper på kommentar tilbake :)

keowyn

01.08.2012 kl.22:15

fine klærne, veldig søte! :D

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits