SISTE SJANSE

I flere dager har jeg lagt lang flat ut full i feber, formen har vært helt på bunn og jeg skulle bare ønske jeg kunne krølle meg godt under dynen innimellom. Heldigvis kan jeg ikke det, Thea krever sitt og vil jo ha oppmerksomhet hele tiden. Fikk begynt på en ny pencilinkur i går så håper den begynner å virke snart slik at jeg kanskje orker å gå ut av huset mer en jeg gjør nå. I dag har meg og Thea vært på middag hos Marita og Marianna, der fikk vi servert deilig marinert svinekjøtt og fløtepoteter; min favoritt! Nå ligger Thea å sover søtt mens jeg snart skal hoppe i badekaret for første gang siden jeg lå med rier på KK. Deilig og avslappende spør du meg. Imens kan dere benytte siste sjanse til å stille spørsmål før jeg svarer på spørsmålsrunden ikveld! Dere kan både stille i dette innlegget og det som er postet før :-)


Nå som jeg er syk er jeg ikke veldig flink å drikke, men kuli og solrik går ned på høykant ;-)


Lørdagskos.


Kan ikke bare være kjempe sunn! Lørdager = Sjokolade. 

Senere eller imorgen kommer også ett innlegg om tips til dere som bare må småspise hele tiden (akuratt som meg), hihihi! :-D Ha en strålende lørdag :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits