PROFESJONELT DU LIKSOM

Som jeg nevnte i forje innlegg fikk Tony fallskjermhopp (tandemhopp) i bursdagsgave, og alt skulle være en overraskelse. Jeg hadde fortalt han at vi skulle til voss for å ri på hest og være skikkelig familie for en dag, det var jo selvfølgelig ikke sant. Hadde aldri giddet å kjøre til voss for å ri på hest, men han gadd tydeligvis det. Planen var at han skulle hoppe klokken 13, og vi skulle møte opp en halvtime før. Like over 12 fikk jeg telefon fra dem som driver det at noe var galt med helikopteret og at han ikke kunne hoppe før i 16 tiden. Fortalte han da om hva som skulle skje den dagen og at han skulle i fallskjerm, men at vi måtte vente til klokken 16. Tiden gikk, og ingenting skjedde. Like over klokken 17 ringte jeg opp igjen for å høre hvordan de lå an, og fikk da beskjed om å komme opp til litt før 6 så ble det hopp idag. 

Vi pakket sammen sakene våre og satt oss i bilen, men ventingen var ikke over da. Når vi kom opp ble det nesten 2 timer med venting der også, i godt over 20 grader og ingen drikke. Jeg satt med feber og vond hals så det gjorde det ikke særlig bedre. Men endelig skjedde det noe, han fikk på seg klærne før det var 20 minutters venting igjen, etter det var det på tide å komme seg ombord i flyet før de var klar for å hoppe fra langt over skyene! 

Alt i alt tror jeg Tony syntes det var verdt ventingen, og at det var en fin bursdag. Men det er ikke noe vi gjør igjen for å si det sånn, desverre. Egentlig skulle vi ut å spise med vennegjengen hans klokken 20, men i og med at alt ble så forsinket gikk ikke det. Jeg forstår veldig godt at det ikke er voss fallskjermklubb sin feil, men når de er så stor og de eneste som driver på i nærheten burde de virkelig ha en backup plan. Syntes også det var veldig feil at vi måtte betale full pris etter så mye venting og styr. Ikke nok med det; De hadde også skrevet feil pris på hjemmesiden, noe jeg gjorde dem oppmerksom på, men feil pris står fremdeles på hjemmesiden deres. 


Nå ligger jeg full i feber og med vond hals, slitsomt og veldig kjedelig...... Kan desverre ikke love hyppig blogging i de neste dagene, når jeg er syk og har theusen tar det virkelig all energien min!

3 kommentarer

:-)

26.07.2012 kl.02:34

Ser hva du mener her.. jeg skulle egentlig hoppe i fjor, men fant ut jeg var gravid, og kunne da ikke likevel. Det var min avgjørelse, men FØR det var det frem og tilbake i en uke om hvilken dag jeg kunne hoppe, hvor jeg skulle betale. De skulle ringe meg på dagen og si om jeg kunne komme og hoppe eller ikke(mtp været, som var meldt fint hele uken), men ingen ringte meg noen av dagene, og hver gang jeg ringte ble jeg fortalt at de skulle ringe meg opp igjen, noe de aldri gjorde. MYE uprofesjonelt der altså.. Nesten så jeg vurderer å heller ta det en eller annen gang når jeg likevel skal til Oslo.

Siren

26.07.2012 kl.09:03

Tidligere sa du at du ikke viste om hun venninen din Cecilie, hadde blogg:)

du må spørre henne om hun har og vist hun ikke har så må du si til hun må lage en blogg, gøy og følge flere blogger!:-))

Cecilie Kvant

26.07.2012 kl.21:49

Siren: Hun har ikke blogg, og ikke tenkt å lage en blogg :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits