LADER OPP

DA var jeg tilbake til hverdagen og bloggingen igjen. Dagen i dag har utrolig nok gått i ett. Thea er småsyk enda så hun krever jo sitt, jeg har ikke vært hjemme på noen dager så var litt husarbeid jeg måtte få unna også. Fikk iallefall handlet det jeg trengte før vi hadde ett aldri så lite selskap her. Tony fyller nemlig 21 år imorgen, så jeg benyttet sjansen til å invitere han, mine foreldre og min kusine (+ kjæresten) på muffins, vaffler og digg. Jeg er en god godtegris, og elsker besøk så det var midt i blinken for meg. I morgen fortsetter dagen med feiring, han må jo få en liten oppmerksomhet fra gullet. 

Nå sover Thea søtt i sengen sin mens hun lader opp til morgendagen, da skal hun nemlig være litt med farmoren sin på kveldstid. Nå venter ett bombehus på meg, men lurer på om jeg skal snike meg til en episode med home and away først! 

Ble bare en liten oppdattering nå, og imorgen kan jeg desverre ikke love noe særlig med blogging siden dagen er fult opp! Kanskje dere får ett innlegg på morgenen eller kvelden om jeg får tid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits